dilluns, 4 de juny del 2012

Excursions a Kyoto: De Takao a Kiyotaki

Aquesta és una altra excursió senzilla i curta que es pot fer fàcilment des de Kyoto. El dia que hi vaig anar jo, encara que sembli increïble, vaig estar sol pràcticament tot el camí. Això, tractant-se d'una ruta clàssica al Japó és gairebé incomprensible.

Cal començar agafant l'autobús número 8 de Kyoto fins a la seva última parada, que és en una corba just abans d'entrar a Takao. Des d'aquest punt, baixem fins el riu i, per la banda contrària, ens enfilem fins el monestir de Jingo-ji. Els temples són interessants i també cal arribar fins un mirador enlairat sobre la vall que seguirem a continuació.

Retornem al fons de la vall i seguim un bon camí, aigües avall. Finalment, arribem al llogarret de Kiyotaky. En aquest punt, podem agafar un autobús de tornada a Kyoto o podem seguir l'excursió fins l'estació de Hozukyo. El dia que vaig fer aquesta excursió, quan vaig arribar a Kiyotaky va desfermar-se una tempesta extremadament violenta, o sigui que sort en vaig tenir de poder agafar aquest autobús de tornada a Kyoto.


Track. Fotografies.